Over mij

Posted On: September 29, 2011

 

Na mijn grafische opleiding en enige werkervaring ben ik in 1995 TenL Premedia | Productions begonnen aan het begin van het postscript tijdperk waarbij Desktop Publishing een grote vlucht maakte in het nieuwe digitale medium. Aanvankelijk richtte we ons tot de reclamestudio’s, reclamebureaus, designbureaus, drukkerijen en fotografen waarbij wij DTP bestanden technisch vervolmaakte, beelden digitaliseerden, bewerkten en litho’s vervaardigden.
In nauwe samenwerking met uiteenlopende creatievelingen realiseerde wij tal van projecten voor zowel grote en kleine bedrijven.

Typo’s en Litho’s verbasterde al snel naar TenL en groeide uit tot een full service grafische dienstverlener waarbij wij desgewenst het hele grafische traject van a tot z verzorgde. Van concept, DTP opmaak, postproductions zowel online als offline.

In 2012 was de dienstverlening dusdanig gegroeid dat dit niet meer onder één noemer te vervatten was. Bovendien dekte de naam de lading niet meer waarbij de jonge generatie geen idee heeft waar typo’s en litho’s voor staan, op het moment dat litho’s steeds vaker in één adem genoemd werd met Corneille, werd het serieus tijd om van naam te veranderen, waarbij we bovendien onze belangrijkste diensten weer overzichtelijk maken.

In April 2013 is daaruit het nieuwe TnL ontstaan. TnL, Think Next Level. Letterlijk een niveau verder denken voordat je ergens aan begint.
TnL Advice, TnL Studio, TnL Packaging, TnL Printing en TnL Digital, ieder met zijn eigen specialiteit allemaal onderdeel van TnL GRP.
Of je nu kiest voor de hele route of ergens midden in opstapt, bij ieder onderdeel werk je met de juiste specialisten die onze opdrachtgevers alle aandacht geven zonder daarbij focus te verliezen.
TnL: Think Next Level!

Mijn voorliefde voor fotografie was al vroeg geboren, aanvankelijk om de beelden van fotografen zo goed mogelijk te bewerken en te reproduceren.
Tegenwoordig pak ik zelf mijn camera (Canon 5D markII) of voor snapshots mijn iphone 5s om allerlei dagelijkse situaties te vereeuwigen. Traveling, urban, outdoor, action, sports, en realpeople zijn de onderwerpen die ik graag schiet.

Macro fotografie, bloemen en bijtjes zijn niet aan mij besteedt en die zal je op mijn blog ook niet tegenkomen.
Hoop dat je mijn blog kan waarderen en ben benieuwd naar je reactie(s).

20111011-100107.jpg
PeterJan van der Vliet.